Kanaler och tjänster

 

TV4

TV4 är vår kommersiella tv-kanal med innehåll för hela familjen. I TV4 visas allt i från nyskriven svensk dramatik och storslagen familjeunderhållning, till de senaste nyheterna och sporten. TV4 erbjuder kvalitet, bredd och mångfald för hela Sverige.

Sjuan

I sjuan erbjuds avkoppling med program som berör och engagerar. Här visas svenskproducerad reality och skarpare vinklad lifestyle inom skilda genrer, blandat med serier och filmer. Kanalen har ett stort hjärta och bjuder på en skön stund i vardagen. 

TV12 

TV12 är vår breda underhållningskanal med utvalda humorfavoriter, klassiska filmer och sport. Humorprogrammen sätter prägel på vardagstablån och filmerna i Tiobion är en höjdpunkt varje kväll året om. I TV12 visar vi mästerskap, landskamper och stora matcher i några av de mest engagerande svenska ligorna.

TV4 Fakta 

TV4 Fakta är vår dokumentärkanal. Här visar vi de starkaste dokumentärerna - om människoöden, vår samtid och vår historia. Här finns också kriminalfallen, politiken och vardagens hjältar. Kanalen har vunnit en stor och trogen publik – inte minst genom sitt mänskliga och engagerande tilltal och sitt kraftfulla urval av internationella och svenska titlar.

TV4 Film 

TV4 Film är filmkanalen där vi visar noga utvalda långfilmer för familjens alla filmälskare. Här visas moderna klassiker från flera decennier och Oscarsbelönade storfilmer blandas med smala kultfilmer, kärlek, spänning, skratt och tårar. 

TV4 Guld

I TV4 Guld visas serier som gått till historien, såväl kritikerfavoriter, klassiker som gamla godingar. I kanalen visas TV-serierna som blev stora snackisar och allt som var bättre förr - kort och gott, hela TV-historien i en och samma kanal.

TV4 HD 

TV4 HD är sedan 2007 kanalen där vi visar vissa populära program i HD-format. Kanalen finns hos Boxer, Bredbandsbolaget, Canal Digital, Com Hem och Sappa. Antalet program som vi sänder i HD ökar successivt, och som enda kommersiella tv-aktör kan tittarna också ta del av sina lokala sändningar, både lokala nyheter och lokal reklam.