Senaste nytt

2018-09-21 | Programnytt

Här är finalisterna i Idol 2018

Efter en oerhört spännande kvalfinal, med ett extra wild card, är det nu klart vilka tretton deltagare som går vidare och fortsätter att tävla om att bli vinnare av Idol 2018.

2018-09-19 | Programnytt

Ny säsong av hyllade kriminalkomedin Enkelstöten

Tv-serien har älskats av både tittare och recensenter. Nu står det klart att Enkelstöten får en andra rafflande säsong som denna gång kretsar kring en konstkupp. –  Jag är väldigt förtjust i karaktärerna i Enkelstöten och deras liv. Inte minst duo...

2018-09-17 | Programnytt

C More och Sportkanalen fortsätter satsningen på svensk sport – visar Svenska Basketligan 2018/2019

C More och Sportkanalen är sedan tidigare den naturliga hemvisten för dig som älskar svensk sport, med rättigheter som allsvenskan i fotboll, SHL och Handbollsligan. Nu kommer även minst 20 matcher från Svenska Basketligan (SBL) visas säsongen...

2018-09-12 | Programnytt

Popular The Goose Mother returns for a new season – now as an original series on C More and TV4

It has been revealed that the critically acclaimed and highly popular The Goose Mother (Gåsmamman), based on the Dutch TV series Penoza, will make a return – this time as an original series on C More and TV4. The fourth season of the series, with...

2018-09-12 | Programnytt

Tittarsuccén Gåsmamman tillbaka med ny säsong – nu som originalserie i C More och TV4

Nu står det klart att den kritikerrosade tittarsuccén Gåsmamman kommer tillbaka – den här gången som originalserie på C More och TV4. Seriens fjärde säsong, med Kristallen-vinnaren Alexandra Rapaport i huvudrollen, har exklusiv streamingpremiär...

2018-09-11 | Programnytt

Över 5,5 miljoner svenskar tog del av TV4:s valbevakning

TV4:s valsatsning i år har varit den största, mest heltäckande och mest sedda någonsin för kanalen. Programmen Jenny och Steffo träffar partiledarna, Valspecial, Utfrågningen, Partiledardebatten, Duellen och Valvakan har haft en räckvidd på hela 5...

2018-09-10 | Programnytt

Från Miamis lyx till svenskt renoveringskaos – följ familjen Lätts resa i nya programmet Drömmen om slottet.

Vad är väl en bal på slottet? Den kommer inte vara dötrist och långtråkig i alla fall. I Drömmen om slottet får vi följa familjen Lätt som efter elva år i Miami flyttar hem till Sverige för att förverkliga sin dröm - att bo i ett slott! Slottet är...

2018-09-04 | Programnytt

Sverige klart för VM – ny fotbollsfest i TV4 och C More nästa sommar

Svensk fotbollsfeber i TV4 och C More i somras. Nu väntar ny svensk fotbollsfeber i TV4 och C More även sommaren 2019. - Grymt imponerande insats av det svenska laget, som gör att vi har en ny magisk sommar att se fram emot, säger Erik Westberg,...

2018-09-04 | Programnytt

Här är årets deltagare i Hela Sverige bakar

Tittarfavoriten Hela Sverige bakar är tillbaka med nya programledare, förnyat innehåll och tolv färska hemmabagare. Vi får möta allt från en taxichaufför som är besatt av vetedegar till en före detta elitidrottare som har bakat sedan tolvårsåldern.

2018-09-04 | Programnytt

C More och Sportkanalen lanserar nytt hockeyprogram – Wikegård får egen intervjuserie

Sportkanalen och C More lanserar ett nytt hockeyprogram. I oktober är det premiär för Wikegård vs, ett intervjuprogram där C Mores hockeyexpert Niklas Wikegård möter svenska hockeyprofiler på deras hemmaplan. - Att sammanföra Wikegård med...

2018-09-03 | Programnytt

C Mores och Sportkanalens hockeysatsning fortsätter med matcher från SDHL

C More och Sportkanalen fortsätter att var den naturliga hemvisten för dig som älskar svensk ishockey. Under vintern kommer kanalerna att, förutom SHL och Hockeyallsvenskan, sända tolv stycken matcher i SDHL. - Det känns både kul och viktigt att v...

2018-08-31 | Programnytt

Idol, Robinson och David Hellenius tog hem gnistrande Kristaller under kvällens Kristallengala

Under fredagskvällen direktsändes den stjärnspäckade Kristallengalan där TV4 och C More tillsammans tog hem tre priser. Idol knep priset som Årets underhållningsprogram och Robinson som Årets dokusåpa. David Hellenius vann för sjätte gången...

2018-08-31 | Programnytt

Här är alla vinnare i Kristallen 2018

Årets upplaga av Kristallen har i kväll direktsänts i TV4. Här är alla vinnare av Kristallen 2018.

2018-08-31 | Programnytt

Historisk satsning av C More och Sportkanalen på damhandboll

C More och Sportkanalen storsatsar och visar hela 50 matcher från SHE, damernas handbollsliga, säsongen 2018/2019. Så många matcher har ingen tv-kanal visat tidigare.

2018-08-31 | Programnytt

TV4 viker fem av sju kvällar åt valet den sista valveckan

Efter några veckors valupptrappning med Jenny och Steffo möter partiledarna , Valspurten och Valspecial varje kväll i TV4 Nyheterna så väntar nu en intensiv och avgörande valvecka i TV4 och TV4 Play. Där TV4 under fem av sju kvällar viker en stor...

2018-08-31 | Programnytt

Stark start för Love Island Sverige

Söndagen den 19 augusti var det premiär för Love Island Sverige – TV4 Plays största satsning någonsin – och siffror för de första tio dagarna visar på en stark start för det internationella succéformatet. Programmet är det mest streamade på TV4 Pl...

2018-08-31 | Programnytt

Förläng sommaren med Mys bröllop

Med sommaren i backspegeln finns det ingen anledning till att deppa – tevehösten är en vacker trädgård fylld med kulörta lampor och klarast lysande är Mys bröllop med premiär 25 oktober. Mys bröllop leds av den varma, färgstarka och prisbelönta...

2018-08-30 | Programnytt

Fredde Granberg och Hanna Hedlund i den nya säsongen av Finaste familjen

TV4:s populära komediserie Finaste familjen med David Hellenius, Helena af Sandeberg, Kajsa Ernst och Tommy Körberg i huvudrollerna har satt igång inspelningarna av en tredje säsong. I den nya säsongen har mycket hänt sen sist och tittarna får möt...

2018-08-29 | Programnytt

TV4 Play sänder Emmygalan LIVE 18 september

Natten mot tisdagen den 18 september (svensk tid) sänds den 70:e upplagan av Emmy® Awards , en internationell gala som prisar framstående insatser i tv-branschen under året. TV4 Play kommer som enda svenska streamingtjänst sända hela galan på cirk...

2018-08-28 | Bonnier Broadcasting Press

Clara Herngren – co-creator of the TV success The Bonus Family – New Executive Drama Producer at TV4 and C More

In their continued pursuit of high-quality Swedish drama, TV4 and C More are hiring TV creator Clara Herngren as executive producer to head up the drama unit. Clara has solid experience from both the humour and drama genre, and is behind the...