Senaste nytt

2019-03-25 | Programnytt

Starkaste säsongen någonsin - här är deltagarna i Biggest loser Sista utvägen

Aldrig förr har så många haft så mycket att kämpa för på samma gång. Deltagarna i den nionde säsongen av Biggest loser har länge kämpat med övervikt och sviktande hälsa. De bär på olika erfarenheter – och olika tungt bagage. Somliga har utsatts fö...

2019-03-20 | Programnytt

C More and TV4 commission new crime series Bäckström starring award-winning Kjell Bergqvist

Multiple Guldbagge Award winner and Kristallen winner Kjell Bergqvist will head up C More’s and TV4’s new crime drama series Bäckström . The series is based on the books by novelist and professor in criminology Leif GW Persson about the hardened...

2019-03-20 | Programnytt

Kjell Bergqvist gör huvudrollen i nya Leif GW Persson-serien Bäckström på C More och TV4

Flerfaldigt Guldbaggebelönade och Kristallen-vinnaren Kjell Bergqvist frontar C Mores och TV4:s nya kriminaldramaserie Bäckström . Serien bygger på författaren och polisprofessorn Leif GW Perssons böcker om den luttrade kriminalkommissarien Evert...

2019-03-18 | Programnytt

Pär Lernström gör nya tidsresor i Hälsningar från

När lät du maten hänga ut genom fönstret för att hålla den kyld senast? Siw Malmkvists barnbarn är smått chockade över hur farmor hade det när hon var barn. I Hälsningar från åker Pär Lernström tillsammans med en känd svensk person, och dennes...

2019-03-15 | Programnytt

Här är årets Bachelor: hockeyhunken Simon

Efter förra säsongens stora tittarsuccé på TV4 Play är Bachelor tillbaka i höst, och det med besked. Med Sydafrikas maffiga solnedgångar som kuliss når romantiken nya höjder och starka känslor får utrymme att växa. Säsongen bjuder på flera...

2019-03-15 | Programnytt

ALLA tv-tider: Så sänder TV4 och C More landslagsvåren 2019 - visar över 160 matcher från VM, EM-kvalet och Uefa Nations League

Landslagsvåren i fotboll på TV4 och C More är hetare än någonsin. Totalt visas över 160 matcher, däribland VM, EM-kval och UNL-finalen, i kanalerna. - Vi äger landslagsfotbollen under 2019 och är stolta över att kunna erbjuda tittarna fotboll i...

2019-03-15 | Programnytt

Wild Kids till TV4 & C More med Linda Lindorff i spetsen

Succéprogrammet Wild Kids kommer till TV4 och C More som en viktig del i satsningen på förstklassig familjeunderhållning. Programledare blir ingen mindre än folkkära Linda Lindorff.  – Jag älskar den svenska naturen, tuffa tävlingar och ser fram...

2019-03-11 | Programnytt

Expeditionen – nytt äventyrsprogram på TV4 i höst

I höst får tittarna se Mikael Persbrandt, Little Jinder, Sanna Kallur, Stefan Larsson, Väder-Nils och Dominika Peczynski ta sig an sin största utmaning någonsin. De ska tillsammans med den erfarne äventyraren Johan Ernst Nilson bestiga Lobuche Pea...

2019-03-08

TV4:s Kalla fakta och Kerstin Wersäll får tung nominering i Guldspaden

TV4:s Kalla fakta och reporter Kerstin Wersäll är nominerade till det prestigefyllda priset Guldspaden för arbetet med programmet De osynliga barnen.

2019-03-07 | Företagsnytt

TV4 Play överger cookies för att rikta reklam

TV4 Play lanserar egenutvecklad teknik för riktade annonser och överger därmed användandet av cookies. Den nya målgruppstekniken, som tas i bruk under mars, möjliggör utökad volym av möjliga annonsvisningar och ökar annonsörernas potentiella...

2019-03-06 | Programnytt

Succéserien Rebecka Martinsson kommer tillbaka med ny säsong på C More och TV4

Nu står det klart att tittarsuccén Rebecka Martinsson kommer tillbaka med en andra säsong till C More och TV4.

2019-03-04 | Programnytt

Ture Sventon blir tv-serie på C More och TV4 med Robert Gustafsson i huvudrollen

C More och TV4 gör tv-serie av nationalikonen Ture Sventon - vars nya äventyr skildras av Robert Gustafsson i en ny originalserie från kanalerna med premiär senare i år. - Att ta Ture Sventon in i 2000-talet känns både skrämmande och vansinnigt...

2019-02-28 | Programnytt

Robinson är tillbaka – här är deltagarna

En jurist, en modellbokare, en renskötare och en fastighetsmäklare – de är några av de modiga och äventyrslystna tävlande som tittarna får följa när Robinson är tillbaka.

2019-02-21 | Företagsnytt

Charlie Forsberg ny presschef corporate på TV4 och C More

Charlie Forsberg blir ny presschef corporate på TV4 och C More. Han kommer senast från rollen som pressekreterare på Moderaternas riksdagskansli och tillträder den nya tjänsten den 11 mars 2019.

2019-02-21 | Programnytt

Ny säsong av Farmen VIP – här är deltagarna

Farmen VIP är tillbaka med ett nytt härligt kändisgäng som antagit utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan. Bland årets deltagare finns brottarlegenden Frank Andersson, dansaren och artisten Sigrid Bernson och hiphopkungen Dogge...

2019-02-19 | Programnytt

George Clooneys efterlängtade serie Catch-22 visas på C More

Serien Catch-22 med George Clooney har svensk premiär på C More i maj. Serien är baserad på Joseph Hellers världsberömda krigssatirsroman Moment 22 och utspelar sig under andra världskriget. Förutom George Clooney, som även producerar och...

2019-02-18 | Programnytt

1,5 miljoner har sett premiären av Colin Nutleys nya tv-serie Bröllop, begravning och dop

Fler än 1,5 miljoner tittare har sett premiäravsnittet av vårens mest stjärnspäckade dramaserie Bröllop, begravning och dop . När Colin Nutley-serien i söndags kväll hade premiär på TV4 kammade den hem titeln som den mest framgångsrika premiären a...

2019-02-14 | Bonnier Broadcasting Press

Record earnings again for TV4 – one of the most profitable TV companies in Europe

2018 was a new record year for TV4, with EBITA of SEK 1,382 million (SEK 1,022 million in 2017), and an operating margin of 29.2 per cent (22.9 per cent in 2017), making it one of the most profitable TV operators in Europe. The Bonnier Broadcastin...

2019-02-14 | Bonnier Broadcasting Press

Annual Report Bonnier Broadcasting 2018

STRONG EARNINGS GROWTH FOR BONNIER BROADCASTING, +140% Bonnier Broadcasting grew profit by just over 140 per cent, reporting EBITA of SEK 1,027 million (SEK 423 million in 2017). Sales rose by 10 per cent to SEK 8,253 million (SEK 7,497 million in...

2019-02-14 | Bonnier Broadcasting Press

Nytt rekordresultat för TV4 – ett av de mest lönsamma TV-företagen i Europa

TV4 gör nytt rekordår och är nu, med ett operativt resultat på 1 382 MSEK (1 022 MSEK 2017) samt en rörelsemarginal på 29,2 procent (22,9 procent 2017), ett av de mest lönsamma TV-företagen i Europa. Affärsområdet Bonnier Broadcasting ökar vinsten...