Senaste nytt

2019-01-18 | Programnytt

Stockholmspolisen – ny säsong av TV4:s unika dokumentärserie

Den andra säsongen av dokumentärserien Stockholmspolisen följer ett antal poliser i yttre tjänst i distrikten Farsta, Rinkeby, Södermalm, Botkyrka, Solna och City. Arbetsdagarna är utmanande och ofta både påfrestande och skrämmande då tillgången o...

2019-01-17 | Programnytt

Här är de 12 finalisterna i Sveriges mästerkock 2019

Efter en intensiv auditionturné står det nu klart vilka 12 hemmakockar som får en finalplats i Sveriges mästerkock. Bland deltagarna ser vi 19-åriga Moa Munk från Rönnäng, som är den yngsta finalisten någonsin samt ambulanssjuksköterskan Daniel...

2019-01-17 | Företagsnytt

TV4 fortsätter samla Sverige i en digital värld – 2018 starkaste året hittills för TV4 Play och TV4:s kanaler

TV4:s digitala förflyttning skördar nya framgångar. TV4 Play noterar ett nytt rekordår, med betydande ökningar av såväl konsumtion, registrerade användare och levererade reklamkontakter. Samtidigt gör TV4 som kanalhus sitt andelsmässigt bästa år...

2019-01-17 | Företagsnytt

Tv-året 2018 – fördjupningsmaterial om tittande och konsumtion

Fördjupningsmaterial till pressmeddelandet ” TV4 fortsätter samla Sverige i en digital värld – 2018 starkaste året hittills för TV4 Play och TV4:s kanaler”. RÖRLIG BILD 2018 Den totala konsumtionen av rörlig bild fortsätter att öka och under 2018...

2019-01-14 | Programnytt

Stjärnskottet Josefin Asplund och Stranger Things-stjärnan Matthew Modine i C Mores och TV4:s nya psykologiska thriller

Psykologisk och nervkittlande spänning väntar i C Mores och TV4:s nya svenska originalserie Himmelsdalen som har premiär under våren 2019. I huvudrollen syns det svenska stjärnskottet Josefin Asplund (Vikings, Call Girl) som bland annat får sällsk...

2019-01-08 | Programnytt

En flygande start för premiären av Efter fem

Det blev en rivstart för premiären av Efter fem med Tilde de Paula Eby som programledare. Nära 400.000 tittare i snitt såg programmet vilket är ett fint betyg för ett helt nytt program vid den tidpunkten.

2019-01-04 | Programnytt

Tittarsuccén Sveriges mästerkock är tillbaka

Efter förra årets rekordsäsong är det dags för en ny spännande omgång av Sveriges största matlagningstävling. Juryn - som består av Leif Mannerström, Mischa Billing och Markus Aujalay - är redo att bedöma deltagarnas matlagning i jakten på ”Sverig...

2018-12-27 | Programnytt

OMG succé för Bingolottos Uppesittarkväll

Dan före dopparedan samlades över två miljoner svenskar framför Bingolottos makalösa Uppesittarkväll. Programledaren Rickard Olsson gästades under kvällen av folkkära kändisar som Kalle Moraeus och David Hellenius, samt artistelit med Little Jinde...

2018-12-21 | Programnytt

Jul med Ernst går hem i stugorna – tittarsuccé både linjärt och på TV4 Play

Under december landade Jul med Ernst som ett efterlängtat julkort på posten. Med ett fantastiskt engagemang och säckvis med kärlek i sociala medier är inte tittarsiffrorna någon överraskning. Säsongsavslutningen av Jul med Ernst sågs av 965 000 på...

2018-12-20 | Programnytt

Årets Bachelor – en klart lysande tittarsuccé

Realityserien Bachelor gör en rekordsäsong och har under hösten genererat över 170 miljoner strömmade minuter på TV4 Play. Tack vare en helylle polis från Göteborg och ett kanongäng starka tjejer har programmet seglat upp som en solklar...

2018-12-20 | Programnytt

Farmen är tillbaka – här är deltagarna 2019

I den tolfte säsongen av Farmen antar ett gäng nya deltagare utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan. Samtidigt tävlar de mot varandra och om en halv miljon kronor. Programmet leds av Paolo Roberto som har drängen Wincent vid sin...

2018-12-19 | Programnytt

TV4 Play breddar utbudet med nya dokumentärer

TV4 Play breddar sitt utbud och samlar nu ett flertal nya dokumentärer under fem olika teman i tjänsten. Satsningen, som inletts nu under hösten och får full effekt under 2019, är ett led i arbetet med att stärka och utveckla TV4 Play som en go...

2018-12-17 | Företagsnytt

TV4 lanserar färdigspelad kontakt som standard på TV4 Play

TV4 höjer nu standarden och värdet på sitt annonsörserbjudande online. Från och med årsskiftet införs en leveransgaranti på att reklamfilmerna på TV4 Play ses i sin helhet, utan att det kostar annonsörerna något extra. ”Rimligt och rätt att ta det...

2018-12-14 | Programnytt

TV4 Play direktsänder Golden Globe-galan

Den prestigefyllda film och tv-galan Golden Globe Awards direktsänds den 7 januari på TV4 Play. Det finns en chans för svensk vinst genom musikproducenten Ludwig Göransson som är nominerad för bästa originalmusik till superhjältefilmen Black...

2018-12-11 | Programnytt

Kungafamiljens vardag i ny dokumentär

I Kungahuset 2018 får tittarna en unik inblick i kungafamiljens händelserika vardag. TV4:s Jesper Börjesson följer med på åtaganden och festligheter både i Sverige och utomlands. –  Det har varit ett intensivt år för kungafamiljen. Vi åkte med...

2018-12-11 | Programnytt

Prisbelönta Paul Svensson lär ut grönsakernas magi på Köket.se

Köket.se fortsätter sin succésatsning på matlagningskurser online och lanserar nu den tredje kursen i ordningen – Skapa magi med grönsaker – tillsammans med prisbelönta kocken Paul Svensson. I linje med Pauls matfilosofi står grönsakerna och...

2018-12-10 | Programnytt

UnReal – se alla säsonger av den hyllade dramaserien på TV4 Play

Välkommen till en värld där dåliga människor gör bra tv! UnREAL är en amerikansk dramaserie som utspelar sig bakom kulisserna av ett populärt dejtingprogram. Kärlek, samvete, moral och människoliv betyder ingenting när producenterna Rachel Goldber...

2018-12-10 | Programnytt

Succésäsong för Idol 2018

I fredags såg 1 225 000 tittare resultatshowen när Sebastian Walldén tog hem finalsegern, mot Kadiatou Holm Keita, i Idol 2018. Huvudsändningen sågs av 1 045 000 tittare. Idol 2018 har haft en snittandel på 38 procent i målgruppen 15-64 år, vilket...

2018-12-07 | Företagsnytt

Dynamiskt anpassad TV4-reklam hos Com Hem och Boxer

Nu lanserar TV4 dynamiskt anpassad reklam tillsammans med Com Hem och Boxer. Tjänsten lanseras på Com Hems och Boxers Play-tjänster, vilket innebär att TV4-tittarna får en bättre anpassad och skräddarsydd reklamupplevelse. Dessutom får annonsörern...

2018-12-07 | Programnytt

Stjärntätt och närgånget i nya säsongen av I huvudet på Gunde Svan

I den nya säsongen av I huvudet på Gunde Svan får tittarna komma nära idrottshjältar som hockeylegendaren Börje Salming och fotbollsikonen Pia Sundhage . Det Kristallen-belönade programmet har säsongspremiär i januari 2019 på TV4. - Det här är ett...