Senaste nytt

2019-12-10 | Företagsnytt

TV4 ger Com Hem en tidig julklapp att dela med alla sina kunder

Efter ett förhandlingsmöte under gårdagen har TV4 skickat ett brev till Com Hems VD Anders Nilsson som ger operatören rätt att distribuera TV4 utan ersättning med start i dag och över julhelgerna fram tills den 10 januari. Detta berättade Mathias...

2019-12-10 | Programnytt

Casten Almqvist: Com Hem stjäl tv-julen för miljoner svenskar

Efter ett förhandlingsmöte på TV4 står det nu klart att Com Hem har valt att släcka TV4 och C Mores kanaler för sina kunder. Därmed drabbas miljoner svenskar.

2019-12-06 | Programnytt

TV4 Play sänder Golden Globe Awards

På måndag den 9 december släpps nomineringarna till den prestigefyllda galan The 2020 77th Annual Golden Globe Awards. TV4 Play kommer som enda svenska aktör sända hela galan live natten mot den 6 januari.

2019-12-06 | Programnytt

Soraya Lavasani och Bengt Magnusson leder årets viktigaste kväll

Programledarduon Soraya Lavasani och Bengt Magnusson bjuder återigen in till en av årets viktigaste kvällar: Tillsammans mot cancer. Den 6 januari går de samman med artister som Jill Johnson och Måns Zelmerlöw för att hjälpa till att besegra cance...

2019-12-05 | Programnytt

Drottningarna - En ny dramatiserad dokumentärberättelse med Sofia Helin

Sveriges drottningar har i århundraden stått gömda bakom sina kungar. Nu lyfter TV4 och C More fram dem i ljuset. Sofia Helin programleder för första gången en storslagen serie om åtta svenska drottningars liv och öden. Via praktfulla rekonstrukti...

2019-11-12

EU-kommissionen godkänner Telias förvärv av Bonnier Broadcasting

Telias förvärv av Bonnier Broadcasting har fått godkänt av EU-kommissionen som konkurrensprövat affären. Beskedet kom i ett pressmeddelande på tisdagsförmiddagen. Affären beräknas avslutas den 2 december 2019.

2019-11-12 | Programnytt

Jesper Börjesson möter kungafamiljen i exklusiv dokumentär

Jesper Börjesson har följt den svenska kungafamiljen under ett intensivt år. I dokumentären Kungahuset 2019 bjuds tittarna på exklusiva möten och får en unik inblick i kungligheternas vardag med högt arbetstempo, långväga resor och starkt...

2019-11-11 | Programnytt

Tittarrekord för Gåsmamman

Fjärde säsongen av actiondramat Gåsmamman har fått en flygande start på C More och är den mest framgångsrika tv-serien någonsin på tjänsten, sett till helgens tittarsiffror. – Vilket toppenbetyg för Gåsmamman-ensemblen att nya säsongen lockat både...

2019-11-07 | Programnytt

Julen på TV4, TV4 Play och C More

Julen närmar sig med stormsteg och TV4, TV4 Play och C More laddar upp med kvalitetsinnehåll för alla. Det bjuds på inspiration och julrecept från Ernst och Mandelmanns, klassiska favoriter som Bingolottos Uppesittarkväll och Agnetas nyårskaramell...

2019-11-06 | Programnytt

Ny dokumentärserie om droger i Sverige med Anders Öfvergård

I dokumentärserien ”Anders och knarket” vill Anders Öfvergård ta reda på varför drogkonsumtionen ökat dramatiskt i Sverige de senaste åren. Hur ser det ut i skolorna? Hur kommer drogerna hit? Var sker handeln? Och vad kan vi göra åt problemen? – D...

2019-10-30 | Programnytt

Solsidan slår nytt rekord

Sveriges mest framgångsrika tv-serie Solsidan slår ett nytt tittarrekord. En halv miljon tittare har sett premiäravsnittet på TV4 Play och C More - den högsta onlineratingen för ett enskilt avsnitt i kanalerna någonsin.

2019-10-25 | Företagsnytt

TV4: Vi förutsätter att SVT drar tillbaka sitt förslag

I en debattartikel på DN kultur i går presenterade SVT förslaget att lägga ett nytt nyhetsblock med start kl. 22.00 som skulle innehålla lokala nyheter och Rapport. Det är samma tid som TV4 Nyheterna visar sin huvudsändning med så väl riksnyheter...

2019-10-23 | Programnytt

Flera nya stjärnor i Gåsmamman

I fjärde säsongen av det hyllade actiondramat Gåsmamman ansluter flera nya skådespelare, däribland Joakim Nätterqvist, Molly Nutley och David Nzinga. - Det var jättekul att få medverka i denna fina serie och spela mot min vän Joel Lützow. Jag känd...

2019-10-21 | Programnytt

Miljonregn över helgens säsongspremiärer!

TV4 och C More hade en stark vecka med EM-kval, Bonde söker fru och Bytt är bytt - och avrundades med succésiffror när bland annat Så mycket bättre, Solsidan och Hellenius hörna hade premiär.

2019-10-18 | Programnytt

Allt du behöver veta om jubileumssäsongen av Så mycket bättre!

Sveriges populäraste musikkollo öppnar återigen dörrarna! Den gotländska sommaridyllen fylls av nya tolkningar, n ya möten och nya historier när några av Sveriges mest folkkära artister återigen intar ön. Jubileumssäsongen av Så mycket bättre har...

2019-10-17 | Programnytt

Pär Lernström leder Fotbollsgalan 2019

Ett fantastiskt fotbollsår ska summeras på Fotbollsgalan på TV4 den 11 november. I år leds galan på Hovet av Pär Lernström, medan Frida Nordstrand är på plats live med herrlandslaget från EM-kvaluppladdningen på Cypern.

2019-10-17 | Programnytt

Här är bönderna i Bonde söker fru – Jorden runt

Bonde söker fru-världen växer! I TV4:s nya satsning Bonde söker fru – Jorden runt får vi följa svenska singelbönder som lever och arbetar utomlands. Nu har det äntligen blivit dags att lära känna bönderna som letar efter kärlek i vår.

2019-10-14 | Programnytt

Jens Lapidus succéböcker blir tv-serien Top Dog på C More och TV4

Succéförfattaren Jens Lapidus senaste boktrilogi Top Dog blir tv-serie på C More och TV4. Under tv-mässan i Cannes offentliggörs serien och de internationellt hyllade huvudrollsinnehavarna Josefin Asplund ( Himmelsdalen , Vikings ) och Alexej...

2019-10-14 | Programnytt

Maxad seriehöst på TV4 Play

Sci-Fi-drama med Sean Penn i The First, ruggiga brittiska thrillers och den mysiga australiensiska dramakomedin Five Bedrooms är bara några av höjdpunkterna när TV4 Play har bullat upp med förstklassiga serier för höstmörkret.

2019-10-04 | Programnytt

Hitlers dödsdömda svenskar - en sann hjältehistoria

Den 4 november visar TV4 en dramadokumentär i två delar. Det är en sann hjältehistoria om svenska direktörer som med risk för eget liv samarbetar med polska motståndsrörelsen under andra världskriget. Med Gestapo i hälarna lyckas de smuggla ut de...