Senaste nytt

2020-03-27 | Programnytt

TV4 sänder en specialupplaga av Let's dance

I kväll samlar Let’s dance Sveriges artistelit för en stjärnspäckad specialupplaga av det älskade programmet. - Let's dance samlar Sverige om fredagskvällarna och det vill vi fortsätta att göra. I kväll har vi möjlighet att göra det tillsammans me...

2020-03-23 | Programnytt

Dokumentärserie sätter nytt ljus på vargattacken på Kolmården

I juni 2012 hittades djurskötaren Karolina död i ett av varghägnen på Kolmården. Det var första gången på 200 år som en människa dödats av vargar i Sverige. Men hade olyckan gått att undvika? Och vad visste de ansvariga om riskerna med arbetet? I...

2020-03-18 | Programnytt

Här är årets deltagare i Biggest loser

Snart är det äntligen dags för en ny säsong av Biggest loser. Programmet har premiär 21:00 tisdagen den 7 april. Här är årets deltagare.

2020-03-14 | Programnytt

Han är årets andra ungkarl i Bachelor Sverige

Sedan tidigare står det klart att Simon Glimhed, 28, från Ängelholm är en av killarna i Bachelor Sverige 2020. Nu kan TV4 avslöja att hans utmanare blir den 25-årige göteborgaren William Karlsson. – Jag letar efter den stora smällen, det där klick...

2020-03-14 | Företagsnytt

C More ger en tillfällig rabatt på sina sportpaket på grund av Corona

Coronavirusets spridning runt om i världen har gjort att en stor mängd av de sportligor som C More sänder har pausats, ställts in eller skjutits upp. C More väljer därför att under en period rabattera priset på paketen Mycket Sport och All Sport.

2020-03-12 | Programnytt

Premiärer på C More i april

Nedan presenteras serier, dokumentärer och filmer som har premiär på streamingtjänsten C More under april.

2020-03-11 | Programnytt

Då får Rebecka Martinsson premiär på C More & TV4

Kriminalserien Rebecka Martinsson är äntligen tillbaka med nya rafflande fall i Kiruna. Andra säsongen, med Sascha Zacharias i huvudrollen, får premiär 27 april på C More och 6 maj på TV4. – Det kändes helt naturligt att göra rollen som Rebecka. H...

2020-03-11 | Programnytt

TV4 och C More visar hyllade dokumentärserien om Scandinavian Star

Brandkatastrofen ombord på passagerarfärjan Scandinavian Star tog 159 människoliv. Trots att polisen kunnat fastställa att någon eller några anlagt bränderna har ingen kunnat dömas för brottet. Nu sätter dokumentärserien Scandinavian Star händelse...

2020-03-10 | Programnytt

Här är alla deltagare i Let's dance 2020

Let’s dance firar 15 år och det är dags för elva nya kändisar att snurra på sig dansskorna! Följ med när de kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med några av landets bästa tävlingsdansare. Premiären är fredagen den 20 mars klockan 20.00. 

2020-03-02 | Programnytt

Dags för en ny vår med Robinson – här är deltagarna

I årets säsong av Robinson får tittarna lära känna en dansare, en kock, en flygtekniker, en hypnotisör och flera andra tävlingslystna deltagare.

2020-02-27 | Programnytt

Reality-boost på C More - hayu flyttar in

C More breddar innehållet genom att lyfta in hundratals timmar reality från streamingtjänsten hayu. Med start 2 mars får tittarna tillgång till senaste säsongerna av de populära serierna Keeping Up With the Kardashians, The Real Housewives,...

2020-02-26 | Programnytt

Cannes prize nomination for C More and TV4 new original series Top Dog

C More’s and TV4’s new thriller series Top Dog, set to premiere this autumn, has been nominated for best TV series at the prestigious CANNESERIES festival. This is the second nomination in a week for C More and TV4 from an international television...

2020-02-26 | Programnytt

Prischans i Cannes för C Mores och TV4:s nya originalserie Top Dog

C Mores och TV4:s nya thrillerserie Top Dog, med premiär i höst, har nominerats till bästa tv-serie i den prestigefyllda festivalen CanneSeries. Nomineringen är den andra på en vecka i en internationell tv-festival för C More och TV4.

2020-02-25 | Programnytt

Våren på TV4, TV4 Play och C More

Välkommen till en fullspäckad vår på TV4, TV4 Play och C More. Bland höjdpunkterna finns den 15:e säsongen av Let’s dance, nya dokumentärer med Leif GW Persson, och ett nytt gäng kärlekstörstande bönder i Bonde söker fru – Jorden runt. I sportens...

2020-02-20 | Programnytt

De gör upp i årets säsong av Stjärnornas stjärna på TV4

Tredje säsongen av Stjärnornas stjärna har premiär lördagen den 14 mars. Nu står det klart vilka artister som ska utmana varandra i en musikalisk mångkamp under våren. – Jag är så peppad att om det inte fanns lagar och regler i det här programmet...

2020-02-15 | Programnytt

Han är årets första ungkarl i Bachelor Sverige

Bachelor Sverige kommer tillbaka och den här gången är det 28-årige Simon Glimhed från Ängelholm som står i centrum. Men han kommer inte att vara ensam herre på täppan. – Vi kommer att fortsätta med två konkurrerande bachelors i programmet, avslöj...

2020-02-13 | Programnytt

Norrländsk bussturné och Idolfestival när TV4 letar nya talanger till Idol 2020

Nu är det äntligen dags för alla som drömmer om att bli artist att söka till Idol 2020. Nytt för i år är att auditionturnén växer för att ge ännu fler av landets dolda musiktalanger chansen att bli upptäckta. Turnén startar i Åre, Idolbussen åker...

2020-02-11 | Programnytt

Agnes Lindström Bolmgren och Helen Sjöholm ansluter till Bäckström – premiär 23 mars

Den nya kriminaldramaserien Bäckström får exklusiv streamingpremiär på C More den 23 mars, och börjar sändas på TV4 tisdag den 7 april klockan 21.00. Samtidigt står det klart att huvudrollsinnehavaren Kjell Bergqvist får sällskap av en...

2020-02-10 | Programnytt

Här är deltagarna i Big Brother 2020

Ikväll klockan 20.00 startar Big Brother på TV4. Tolv modiga deltagare ska då låsas in i det toppmoderna Big Brother-huset. Någon eller några av dem kommer att stanna i 100 dagar och 100 nätter och har då chansen att lämna huset upp till en miljon...

2020-02-06 | Företagsnytt

Nu kan du lyssna på TV4 Nyheterna i radio

TV4 Nyheterna inleder ett samarbete med Bauer Medias radiostationer. Från och med den 10 februari sänder TV4 nyheter varje dag i bland annat Mix Megapol och NRJ. – Nu når vi ännu fler med våra nyheter tillsammans med Bauer som är professionella...