Senaste nytt

2018-11-12 | Programnytt

Jul med Ernst i Sjömagasinet - nu startar inspelningarna

Lagom till att höstlöven krattats undan blickar maggropens längtan åt jul. Med december i antågande startar nu inspelningarna av  Jul med Ernst , programmet där Sveriges främste stämningsbyggare i år tar oss till det vackra Sjömagasinet på Saxå...

2018-11-09 | Bonnier Broadcasting Press

Ira Gladnikoff blir chef för TV4 Play och C Mores SVOD-tjänst

Ira Gladnikoff, i dag tf produktchef på produkt- & teknikavdelningen och tidigare chef för Viaplay, blir ny kanalchef för TV4 Play och C Mores SVOD-tjänst. Samtidigt efterträds Ira av Fabienne Antonin, med en lång internationell karriär bakom sig,...

2018-11-02 | Programnytt

Svenska drömmar i TV4:s nya realityprogram Venice Beach

I Venice Beach får tittarna följa systrarna Montazami och ytterligare fem färgstarka svenskar som alla tagit steget för att uppfylla sina drömmar i Los Angeles. I det populära området Venice Beach har de alla siktet inställt på framgång samtidigt...

2018-10-23 | Företagsnytt

Mia Lindqvist ny programchef på Bonnier Broadcasting

Mia Lindqvist blir ny programchef på Bonnier Broadcasting och återvänder därmed till organisationen efter drygt fyra år. Mia har en gedigen erfarenhet av digitalt innehåll, publicistik och utgivarskap och kommer senast från en roll som...

2018-10-19

TV4 är Årets Media enligt Sveriges marknadschefer

Vid tävlingen Sveriges bästa marknadschefer utsågs TV4 till Årets bästa media 2018 - det bästa och viktigaste annonsmediet för svenska annonsörer.

2018-10-18 | Programnytt

Nya dokumentärserien Svartenbrandt ger unik skildring av livet för "Sveriges farligaste brottsling"

Lars-Inge Svartenbrandt blev under sitt liv en av Sveriges mest namnkunniga brottslingar. I en unik dokumentärserie i tre delar berättas nu historien om Svartenbrandts liv. - Jag har tidigare blivit speglad i film och i artiklar av journalister oc...

2018-10-18 | Programnytt

Sportkanalen satsar på extremsport – sänder X Games 2019

Sportkanalen utökar sitt samarbete med ESPN. Under 2019 kommer kanalen att visa X Games, samt flertalet magasinsprogram på temat. - Det är väldigt spännande att kunna utöka det redan breda utbudet på Sportkanalen med X Games som är det bästa inom...

2018-10-17 | Programnytt

Satsningen på svensk sport fortsätter - Sportkanalen sänder Elitserien i bandy 2018/2019

SHL, SDHL, Basketligan, allsvenskan i fotboll, Handbollsligan och SHE är bara några av de svenska ligor som Sportkanalen visar under hösten. Nu ökar Sportkanalen satsningen på svensk sport ytterligare, då matcher från Elitserien i bandy kommer att...

2018-10-16 | Programnytt

Ragnarsson och Varela klara för huvudrollerna i C Mores och TV4:s nya originalserie Fartblinda

Stjärnskottet Julia Ragnarsson och Sveriges nya Hollywood-export Matias Varela är klara för huvudrollerna i C Mores och TV4:s nya originalserie Fartblinda. Nu börjar inspelningen av serien som bygger på författaren Carolina Neuraths bok med samma...

2018-10-15 | Programnytt

Rickard Olsson och Frida Nordstrand leder Fotbollsgalan

En fantastisk VM-sommar, ett dramatiskt VM-avancemang och mycket, mycket mer kommer att uppmärksammas under Fotbollsgalan den 12 november på TV4. Nu står det klart att Rickard Olsson och Frida Nordstrand leder galan. - Det känns som ett...

2018-10-12 | Programnytt

The little drummer girl med Alexander Skarsgård visas på C More

Serien The little drummer girl, med Alexander Skarsgård i en av huvudrollerna, har svensk premiär på C More den 13 december. Serien är baserad på John Le Carrés roman med samma namn och regisseras av den hyllade sydkoreanska Oldboy -regissören Par...

2018-10-11 | Programnytt

Oscarsnominerade Tobias Lindholm gör ny svensk-dansk kriminalserie om utredningen av mordet på Kim Wall

C More och TV4 har, tillsammans med TV 2 DANMARK, gått in i utvecklingen av en ny svensk-dansk kriminalserie som kommer att produceras av Miso Film. Serien skrivs och regisseras av Oscarsnominerade Tobias Lindholm och kommer att ge en unik inblick...

2018-10-09 | Programnytt

Camilla Läckberg och Simon Sköld och Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin i den nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts

Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med en andra säsong av sin programserie Tillsammans med Strömstedts . Nya tänkvärda, roliga och ibland smärtsamma samtal om relationer och allt vad det innebär väntar när Jenny och Niklas besöker sex kända...

2018-10-05 | Programnytt

Tilde de Paula Eby blir programledare för TV4:s nya aktualitetsprogram Efter fem

Den flerfaldigt prisbelönta programledaren Tilde de Paula Eby ska programleda TV4:s nya aktualitetsprogram Efter fem som har premiär i början av nästa år. Programmet direktsänds på vardagar mellan klockan 17.00 och 19.00 med fokus på aktuella ämne...

2018-10-04 | Programnytt

TV4 and C More commission three new seasons of Solsidan

Solsidan is TV4’s most successful comedy series ever. TV4 and C More have commissioned three new seasons of Solsidan, which means that the popular series will live on.

2018-10-04 | Programnytt

TV4 och C More beställer tre nya säsonger av Solsidan

Solsidan är TV4:s mest framgångsrika komediserie någonsin. Nu står det klart att tittarfavoriten lever vidare efter att TV4 och C More har beställt tre nya säsonger av Solsidan.

2018-10-04 | Programnytt

Mumbo jumbo – äntligen premiär för Daniel Norbergs nya humorprogram

Mumbo jumbo är ett veckoaktuellt humorprogram som parodierar vår populärkulturella samtid i form av sketcher, imitationer och parodier. Mumbo jumbo-gänget består av komikerna Daniel Norberg, Louise Nordahl, Christian Åkesson och Shanthi...

2018-10-02 | Programnytt

Miljonsuccé för Love Island Sverige

Love Island Sverige gick i final under lördagen. Och redan nu står det klart att det nya formatet blivit en miljonsuccé, med rekordtittning över TV4:s digitala plattformar. - Love Island Sverige har blivit en framgångssaga och mer än vad vi vågat...

2018-09-28 | Programnytt

Här är Bachelortjejerna som tar polisen David med storm

Glöm oktobers regn och rusk, dröm dig bort med Bachelor – När leken blev allvar. Följ polisen David Möller i sökandet efter kärleken i någon av alla de underbara tjejer som åkt hela vägen till den grekiska paradisorten för att vinna hans hjärta.  ...

2018-09-25 | Programnytt

TV4 gör ny storsatsning på svensk journalistik

Efter fem är ett nytt aktuellt program som kommer att sändas mellan 17.00 och 19.00 på vardagskvällarna. Redan efter nyår går startskottet. Efter fem blir ett direktsänt program med en programledare och många aktuella ämnen och gäster.