2017-04-28

Internationellt pris till Bonnier Broadcastings digitala arbetsplats

Bonnier Broadcasting kammade hem ett andrapris i ”inofficiella EM” för intranät och digitala arbetsplatser i Berlin på torsdagen. Andra pris i Intra.NET Berlin Award 2017 i kategorin Innovative Technology integration gick till Bonnier Broadcastings digitala arbetsplats.

Bonnier Broadcastings intranät och samarbetsportal – tillsammans grunden till vår så kallade digitala arbetsplats - var nominerade till det internationella priset Intra.NET Berlin Award 2017 i kategorin Innovative Technology integration, tillsammans med fyra andra bidrag.

Inför prisutdelningen på torsdagen röstade juryn fram Bonnier Broadcasting som ett av de tre bästa bidragen. Sedan fick publiken på eventet Intra.NET Reloaded, bestående av ca 500 deltagare från 350 företag, rösta fram de vinnande bidragen. 

- För oss känns det här som att vinna förstapris, vi tävlar mot stora europeiska företag med tiotusentals eller hundratusentals anställda. Det är extra roligt att det är kollegor som jobbar med samma sak som röstade fram oss till andraplatsen, säger Lena Hildeberg, internkommunikationschef på Bonnier Broadcasting. 

Bonnier Broadcastings digitala arbetsplats tog hem andra pris i kategorin Innovative Technology Integration med god marginal. Vann gjorde nederländska rederiet Anthony Veder Group. I de andra priskategorierna vann ABB, Norsk Hydro och Pandora.

Senast uppdaterad: 2017-04-28