2017-05-17

Nytt pris för intranät och digitalt kontor till Bonnier Broadcasting

Bonnier Broadcastings intranät och digitala arbetsplats har fått utmärkelse nummer två på tre veckor när utmärkelsen Nordens bästa digitala arbetsplats 2017 delades ut den 17 maj. Priset i kategorin Best of breed inom samverkan och kommunikation – en av tre kategorier – gick till Bonnier Broadcasting.

Priset Nordens bästa digitala arbetsplats delas varje år ut av Summit and friends på eventet Nordic Workplace Summit. I år utdelades tre utmärkelser, i kategorierna Best of breed inom samverkan och kommunikation, Mobil vision och Digitala stöd i den fysiska arbetsplatsen. 

Bonnier Broadcasting tilldelades utmärkelsen i kategorin Best of breed inom samverkan och kommunikation, med motiveringen: 

”Med utgångspunkt att bli en mer innovativ och samarbetsorienterad organisation i en allt mer disruptiv omvärld har denna organisation visat sig vara ett föredöme i att leda förändringsresan från silos till värdenätverkande. Med ett best-of-breed-mindset och ett engagerande digitalt kontor bestående av smarta funktioner för kommunikation och samarbete, samt en tydlig strategi för arbetsmiljön som helhet har denna organisation framgångsrikt förenklat vardagen för medarbetarna. Genom att fokusera på självledarskap, värderingar och kultur har organisationen satt människor i framsätet på den digitala resan.”

Priset för mobil vision gick till Ica, och för Digitala stöd i den fysiska arbetsplatsen till Telia Company. 

Den 27 april fick Bonnier Broadcasting även andrapris i Intra.Net Berlin Award 2017 för Innovative technology integration. Och redan 2015 prisades TV4-Gruppen av Summit and friends i tävlingen som då hette Nordens bästa intranät. Intranät fick då hedersomnämnande för bästa content