2018-08-15

Ira Gladnikoff till TV4, C More och Bonnier Broadcasting

Ira Gladnikoff, tidigare chef för Viaplay och innan dess med bakgrund på bland annat Amazon, Lovefilm och Spray, går inom kort in i en konsultroll som produktchef för Bonnier Broadcastings digitala produkter, däribland TV4 Play och C More.

- Med över fyra miljoner inloggade användare på TV4 Play och Sveriges snabbaste växande SVOD-tjänst i C More ser vi fram mot att Ira Gladnikoff med sin erfarenhet ska hjälpa oss att ytterligare förbättra våra användarupplevelser och att fortsätta skapa Sveriges bästa tv-upplevelser. Ira kommer – med sina 18 år inom det digitala, varav de senaste 9 åren inom internationell OTT – att gå in som konsult och ta över rollen som produktchef för våra digitala produkter när Carl Bonnier går tillbaka för att arbeta med Strategy, Corporate Development och M&A på Bonnier AB, säger Bonnier Broadcastings teknikdirektör/CTO Henri Caddeo.

Ira Gladnikoff ser fram mot uppdraget.

- Givet TV4 och C Mores fantastiska egenproducerade aktualitets-, underhållningsprogram och serier är jag galet taggad att komma in och hjälpa till att förbättra produkten och användarupplevelsen för både nya och gamla användare och kunder, säger Ira Gladnikoff.