2018-05-31

Malin Willers blir TV4:s och C Mores nya kommunikationschef

I dag står det klart att Malin Willers blir TV4:s och C Mores nya kommunikationschef med start i september. -  Efter många års arbete med stort fokus på kommunikation i olika former ska det bli oerhört spännande att få använda min erfarenhet i en bredare roll. Användarna står som alltid i centrum. Hur vi på olika sätt når dem och på bästa sätt tar hand om det engagemang vi skapar är en sporre och rolig utmaning varje dag, säger Malin Willers.

 Malin Willers började på TV4 2006 efter tidigare år inom produktionsbolagsbranschen. De första åren arbetade hon på pressavdelningen för att 2013 bli chef för Kund- och tittarservice, där hon drivit förändringsarbetet mot en ny digitaliserad verksamhet. Sedan november 2017 har Malin arbetat som tf presschef för Bonnier Broadcasting, TV4 och C More parallellt med uppdraget som chef för Tittarservice. 

- Malin Willers är som klippt och skuren för den här rollen! Efter tolv år på TV4, bland annat som tf presschef, chef för Kund- och tittarservice och PR-ansvarig för några av TV4:s största format, känner hon verksamheten väl och vet vad som engagerar våra användare. Malin är både en kompetent kommunikatör och en uppskattad chef, vilket säkerställer en fortsatt hög ambition och kvalitet i TV4:s och C Mores kommunikationsarbete. Jag ser fram emot att arbeta med Malin och vill också tacka Jennifer McShane för hennes fantastiska arbete, säger kommunikations- och HR-direktör Åsa Barsness.

Malin Willers startar sitt nya uppdrag den 11 september. Hon efterträder  Jennifer McShane som då tillträder som generalsekreterare för organisationen Min Stora Dag.