2014-12-12

I vår blir det skärgårdshäng på Renées brygga

I vår startar nya programmet Renées brygga i TV4. Där får Renée Nyberg besök av kända och intressanta svenskar som hon är nyfiken på. Deras möten kantas av lekfullhet och skratt men det blir också förtroliga samtal om livet när Renée och gästerna lär känna varandras mer okända sidor. Programmet har premiär i februari. 

Renée Nyberg har träffat och intervjuat människor i alla tänkbara miljöer men aldrig där hon känner sig som mest hemma, i Stockholms skärgård. Därför gjorde hon slag i saken och flyttade under sommaren ut till en egen ö långt ut i havsbandet och bjöd in ett gäng spännande människor som hon varit nyfiken på en längre tid. 

- Stockholms skärgård är mitt andra hem och att få ha en helt egen ö längst ut i havsbandet är som en dröm. Allt känns avslappnat och obekymrat där ute vid havet och jag tror det kommer märkas på mina gäster som visar en annan sida än den vi är vana att se. Det här är mitt livs roligaste sommarjobb! säger Renée.

Det blev oförglömliga och i många fall oväntade möten för både Renée och hennes gäster. Under sex dagar i somras kom arton kända svenskar och fick lära känna varandra och, i många fall, sig själva bättre. De åt, drack och pratade om viktigt och oviktigt – allt det man gör en perfekt sommardag. Tre av de medverkande gästerna är Måns Zelmerlöw, Steffo Törnquist och Carolina Klüft.

- Renée har lyckats locka en fantastisk samling kända svenskar till sin brygga. Jag kan utlova ett härligt sällskap och en välbehövlig dos av skärgårdssommar i TV4 i februari, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4.

Renée har under hösten gjort comeback i TV4 och lett programmen "Bytt är bytt" och "Deal or no deal med miljonjakten".