2015-12-17

Stjärnspäckat skärgårdshäng när Steve Angello, Anja Pärson och Lill Lindfors besöker Renées brygga

Lena Philipsson, Ara Abrahamian, Jessica Almenäs och Morgan Alling är några av de kända svenskarna som medverkar i den andra säsongen av Renées brygga. I årets omgång finns även en par-special där Anja Pärson och Filippa Rådin medverkar tillsammans med Isabel Adrian och Steve Angello. Renées brygga har säsongsstart torsdagen den 14 januari klockan 21.00 i TV4.

- Årets gäster är väldigt bjussiga och det blir mycket garv men också en del allvar. När Maria Lundqvist kom på besök slutade det med att vi höll om varandra och skrattade och grät på samma gång. Att se Steve Angello spela på klippan medan Anja och Filippa dansar tryckare i solnedgången är ett skönt vykort att tänka tillbaka på nu när det är som mörkast. Jag hoppas att tittarna kommer tina upp en liten aning när de får hänga på årets Brygga, säger Renée Nyberg.

Under några härliga sommardagar samlades flera kända svenskar med fantastiska historier i Stockholms skärgård för att besöka Renée Nyberg. Deras möten kantas av lekfullhet och skratt men det blir också förtroliga samtal om livet när Renée och gästerna lär känna varandras mer okända sidor. 

- Jag älskar att göra Bryggan! Det är den bästa av två världar som möts. En talkshow i Stockholms skärgård som är min favoritplats. Det blir en otvungen stämning som är helt oslagbar tycker jag, säger Renée Nyberg. 

Det blir bryggmys med rejäl stjärnglans när såväl internationella musikstjärnor som skådespelarikoner och idrottspersonligheter intar bryggan och tillsammans med Renée skapar oförglömliga sommarminnen. 

De som medverkar i Renées brygga är:

Avsnitt 1: Lena Philipsson, David Batra och Paolo Roberto

Avsnitt 2: Ewa Fröling, Ara Abrahamian och Dan Ekborg

Avsnitt 3: Jonas Hallberg, Dragomir Mrsic och Jessica Almenäs

Avsnitt 4: Maria Lundqvist, Sven Wollter och Tommy Söderström

Avsnitt 5: Steve Angello, Isabel Adrian, Anja Pärson och Filippa Rådin

Avsnitt 6: Lill Lindfors, Helena af Sandeberg och Morgan Alling

Renées brygga sänds i sex avsnitt med start torsdagen den 14 januari klockan 21.00 i TV4.