2017-12-19

Reneés brygga får besök av Alice Bah Khunke, Mark Levengood och Börje Salming

Det blir starka samtal i oväntat sällskap när Kalle Moreaus, Gudrun Schyman, Måns Zelmerlöw, Shima Niavarani och Stina Wollter med flera besöker Renée Nyberg för att njuta av skärgårdslivet och prata om stort och smått. Renées brygga har säsongsstart onsdagen den 24 januari klockan 21.00 i TV4 och på TV4 Play.

Renées brygga bjuder för fjärde året i rad på svensk sommar och skärgård kombinerad med folkkära gäster och intressanta möten. Renée Nybergs härliga och uppriktiga besökare delar med sig av starka berättelser om både sorg och motgångar. Men det blir även många lustfyllda samtal om kärlek, framgång och allt kul och galet som hör livet till.

-  Jag är så tacksam och stolt över Bryggan och älskar den här säsongen som verkligen bjuder på oväntade konstellationer och samtal. Som värd vill man ju gärna att det ska vara bra stämning och jag funderade faktiskt ibland på hur det skulle gå när kombinationen av gäster landat på bryggan. Men mina generösa gäster var uppriktigt intresserade av varandra och delade öppet med sig av sig själva och det blev ärligare, roligare och soligare än någonsin, säger programledaren Renée Nyberg.

Följ med till sommaren på Renées brygga och bli en del av samtalet och ta del av spännande situationer när gästerna finner och lär av varandra. T.ex. när Gudrun Schyman förklarar feminism för en koncentrerad Samir Badran eller när Mark Levengood visar Alex Schulman hur lögnen kan vara en ypperlig krydda i köket.

De som gästar Renées brygga i år är:  

Program 1: Nano Omar, Börje Salming och Stina Wollter

Program 2: Gudrun Schyman, Samir Badran och Kalle Moreaus

Program 3: Alexander Bard, Johan Rabaeus och Shima Niavarani

Program 4: Pia Johansson, Alex Schulman, Mark Levengood

Program 5: Alice Bah, Plura Johnsson, Petter Alexis Askergren

Program 6: Måns Zelmerlöw, Jonas Björkman och Bahar Pars

Renées brygga har premiär onsdagen den 24 januari klockan 21.00 i TV4 och på TV4 Play.
Programmet produceras av Jarowskij.