2018-09-04

Sverige klart för VM – ny fotbollsfest i TV4 och C More nästa sommar

Svensk fotbollsfeber i TV4 och C More i somras. Nu väntar ny svensk fotbollsfeber i TV4 och C More även sommaren 2019. - Grymt imponerande insats av det svenska laget, som gör att vi har en ny magisk sommar att se fram emot, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More.

Det svenska herrlandslaget berörde en hel nation i somras när de tog sig till kvartsfinal i fotbolls-VM. Nu är det klart att det blir en fotbollsfest även sommaren 2019. Det svenska damlandslaget blev under tisdagen klart för VM, efter en imponerande bortaseger mot Danmark i den sista och avgörande VM-kvalmatchen.

- De svenska fotbollslandslagen har en enorm dragningskraft, vilket vi inte minst såg i somras med fantastiska siffror och en hel nation som stod stilla. Vi är väldigt stolta över att vara huvudavsändare för svensk landslagsfotboll, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More.

Mästerskapet spelas i Frankrike mellan den 7 juni och den 7 juli 2019. Samtliga matcher sänds i TV4:s och C Mores kanaler och kan streamas på cmore.se.