2019-03-15

Här är årets Bachelor: hockeyhunken Simon

Efter förra säsongens stora tittarsuccé på TV4 Play är Bachelor tillbaka i höst, och det med besked. Med Sydafrikas maffiga solnedgångar som kuliss når romantiken nya höjder och starka känslor får utrymme att växa. Säsongen bjuder på flera överraskningar och förstås chansen att finna den stora kärleken. Årets Bachelor är heller ingen vanlig drömkille, han är 29-åriga hockeykillen Simon Hermansson från Örnsköldsvik.

Simon beskriver sig själv som en trygg, omtänksam och lugn kille. Han bor i Nynäshamn där han har en dotter från ett tidigare förhållande. Simon hoppas på att träffa sitt livs kärlek och bilda familj. Han hoppas att den tjej han hittar ska se Lily som sin egen dotter.

– Jag är så redo man kan bli att träffa någon jag kan ge mitt allt till, säger Simon.

Simon gillar klipska tjejer som kan utmana honom. Han beskriver sig själv som glad och positiv, och säger att han dessutom har en driven och viljestark sida.

– Simon har både den tuffa ytan och det varma inre. En hockeyhunk med ett hjärta av guld. Att han är singel är egentligen helt obegripligt. Men vi är tacksamma att han väljer Bachelor för att hitta sitt livs stora kärlek. Jag vill uppmana tjejer att söka. Den här chansen kommer inte tillbaka, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent.

Vill du se mer av Simon? Kolla in klipp och bilder på tv4.se/bachelor

Bachelor När leken blev allvar sänds höst på Sjuan, TV4 Play och C More.

Bachelor När leken blev allvar 2018 genererade över 170 miljoner strömmade minuter på TV4 Play. Finalen sågs av 235 000 med en rating på 2,4 och en andel på 8,2 procent vilket jämförelse med 2017 då finalen sågs på Sjuan av 106 000 med en rating på 1,9 och en andel på 5,9 procent. På TV4 Play ökade antalet strömstarter med 14 % i jämförelse med 2017.