Foto: Rosie Alm/TV4

2020-03-14

Han är årets andra ungkarl i Bachelor Sverige

Sedan tidigare står det klart att Simon Glimhed, 28, från Ängelholm är en av killarna i Bachelor Sverige 2020. Nu kan TV4 avslöja att hans utmanare blir den 25-årige göteborgaren William Karlsson. – Jag letar efter den stora smällen, det där klicket som känns i hela kroppen, säger han.

Förra årets säsong av svenska Bachelor gjorde succé med sitt världsunika upplägg att ha två killar som tävlade om tjejernas gunst. I år upprepas konceptet.
– Vi hoppas såklart att både Simon och William hittar kärleken i programmet och att vi i slutet har två lyckliga par, säger Hans Abrahamsson, exekutiv producent på TV4.

William Karlsson jobbar som hamnarbetare i Göteborg och trots att han är den yngsta ungkarlen i programmets historia känner han sig mer än redo för att hitta den stora kärleken och slå sig till ro.
– Delad glädje är dubbel glädje och det är det som saknas i mitt liv just nu, säger han.

Drömmen för William är att hitta någon att dela livet med och han letar efter en tjej som tar för sig och har mycket humor.
– I min familj umgås vi mycket så jag letar efter någon som älskar att umgås, någon som kan ”tjöta” och som känner sig bekväm, säger han.

Att konkurrera om tjejernas hjärtan med Simon Glimhed ser han inte som något problem.
– Jag tycker nästan att det känns lite skönt att det inte blir fullt fokus på bara mig. Jag tror det kommer vara ganska olika typer av tjejer som söker till mig och Simon, så jag oroar mig inte så mycket för konkurrensen.

Programmet har premiär i höst på TV4 Play, C More och Sjuan. Sök till programmet på tv4.se/bachelor